GRATIS
PROEFLES

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Hamstra PT gevestigd aan de Martin Luther Kingsingel 3, 9203 JC in Drachten. KvK-inschrijfnummer: 69375453 met NL002229625B32. Voor vragen of contact kun je mailen met info@hamstra-pt.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over ons bedrijf of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Hamstra PT samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@hamstra-pt.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Supplementen

Supplementen

Een goede ondersteuning op je leefstijl

Lees meer

Personal training

Personal training

Ga voor de beste versie van jezelf middels personal training en leer de basis over voeding- en krachttraining.

Lees meer

Online coaching

Online coaching

Behaal zowel je fysieke als mentale doelen met behulp van een plan die afgestemd is op jouw leven.

Lees meer

Smallgroup training

Smallgroup training

In een groep van maximaal 6 personen een uur intensief aan de slag met kracht- en conditietraining.

Lees meer

FASTER
BIGGER
STRONGER

Wil jij graag werken aan de beste versie van jezelf, je fitheid, gezondheid en/of een strakker lijf? Lukt het je niet om jezelf ertoe te zetten om te trainen of met je voeding bezig te gaan en heb je behoefte aan iemand die ervoor zorgt dat jij je doel(en) nu wel haalt?! Hamstra-PT geeft zowel individuele als groepstrainingen waarbij alle aandacht gericht is op jou. Er wordt rekening gehouden met je speicifeke doel en jouw persoonlijke wensen. Ik luister naar jouw verhaal en help je dit om te zetten in een persoonlijk, haalbaar doel.

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2020-03-26

Gebruik van een riem tijdens trainen, zin of onzin!?

Gebruik van een riem tijdens trainen, zin of onzin!?

Geplaatst op 2020-03-26

We mogen weer!

Vanaf maandag 11 mei mogen we weer starten met Personal Training, Smallgrouptraining en CrossKidz!

Geplaatst op 2019-12-18

Sporten op een nuchtere maag, zin of onzin!?

Vaak gaan mensen voor het ontbijt te sporten met het idee sneller af te vallen. Is dit wel zo en is dit verstandig? Hieronder...

Droogtrainen

- Begeleid door Richard Hamstra

Droogtrainen

- Begeleid door Richard Hamstra

14 weken transformatie

- Begeleid door Richard Hamstra

Spieropbouw

- Begeleid door Richard Hamstra

12 weken transformatie

- Begeleid door Richard Hamstra

Spieropbouw

- Begeleid door Richard Hamstra

Gewichtsverlies en nieuwe leefstijl

- Begeleid door Richard Hamstra

Droogtrainen

- Begeleid door Richard Hamstra

Droogtrainen

- Begeleid door Richard Hamstra

Droogtrainen

- Begeleid door Richard Hamstra

Droogtrainen

- Begeleid door Richard Hamstra

Afvallen

- Begeleid door Richard Hamstra

Spieropbouw

- Begeleid door Richard Hamstra

Droogtrainen

- Begeleid door Richard Hamstra

Droogtrainen

- Begeleid door Richard Hamstra

Jaartransformatie

- Begeleid door Richard Hamstra

Droogtrainen

- Begeleid door Richard Hamstra

Afvallen

- Begeleid door Richard Hamstra

Droogtrainen

- Begeleid door Richard Hamstra

Afvallen

- Begeleid door Richard Hamstra

Afvallen

- Begeleid door Richard Hamstra

Afvallen

- Begeleid door Richard Hamstra

Afvallen

- Begeleid door Richard Hamstra

Afvallen

- Begeleid door Richard Hamstra

Droogtrainen

- Begeleid door Richard Hamstra

Summershape

- Begeleid door Richard Hamstra

Droogtrainen

- Begeleid door Richard Hamstra

Droogtrainen

- Begeleid door Richard Hamstra

Richard Hamstra

- Richard Hamstra

Afvallen

- Begeleid door Richard Hamstra

Afvallen

- Begeleid door Richard Hamstra

Droogtrainen

- Begeleid door Richard Hamstra

Afvallen

- Begeleid door Richard Hamstra

Ervaring

- Begeleid door Richard Hamstra

Ervaring

- Begeleid door Richard Hamstra

Ervaring

- Begeleid door Richard Hamstra

Ervaring

- Begeleid door Richard Hamstra

Ervaring

- Begeleid door Richard Hamstra

Ervaring

- Begeleid door Richard Hamstra