GRATIS
PROEFLES

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Hamstra PT gevestigd aan de Martin Luther Kingsingel 3, 9203 JC in Drachten. KvK-inschrijfnummer: 69375453 met NL002229625B32. Voor vragen of contact kun je mailen met info@hamstra-pt.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over ons bedrijf of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Hamstra PT samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@hamstra-pt.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Personal training

Personal training

Ga voor de beste versie van jezelf middels personal training en leer de basis over voeding- en krachttraining.

Lees meer

Online coaching

Online coaching

Behaal zowel je fysieke als mentale doelen met behulp van een plan die afgestemd is op jouw leven.

Lees meer

Smallgroup training

Smallgroup training

In een groep van maximaal 6 personen een uur intensief aan de slag met kracht- en conditietraining.

Lees meer

FASTER
BIGGER
STRONGER

Wil jij graag werken aan de beste versie van jezelf, je fitheid, gezondheid en/of een strakker lijf? Lukt het je niet om jezelf ertoe te zetten om te trainen of met je voeding bezig te gaan en heb je behoefte aan iemand die ervoor zorgt dat jij je doel(en) nu wel haalt?! Hamstra-PT geeft zowel individuele als groepstrainingen waarbij alle aandacht gericht is op jou. Er wordt rekening gehouden met je speicifeke doel en jouw persoonlijke wensen. Ik luister naar jouw verhaal en help je dit om te zetten in een persoonlijk, haalbaar doel.

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2020-03-26

Gebruik van een riem tijdens trainen, zin of onzin!?

Gebruik van een riem tijdens trainen, zin of onzin!?

Geplaatst op 2020-03-26

WE MOGEN WEER!

Vanaf maandag 11 mei mogen we weer starten met Personal Training, Smallgrouptraining en CrossKidz!

Geplaatst op 2019-12-18

Sporten op een nuchtere maag, zin of onzin!?

Vaak gaan mensen voor het ontbijt te sporten met het idee sneller af te vallen. Is dit wel zo en is dit verstandig? Hieronder...

Mijn progressie van afgelopen anderhalf jaar. Sinds anderhalf jaar fanatiek begonnen met fitness en voeding.

- Richard Hamstra

Happy coach!

- Begeleid door Richard Hamstra

Deze baas volgt mijn voeding- en trainingsschema’s 100% en dit werpt direct zijn vruchten af.

- Begeleid door Richard Hamstra

8 weken verder, 4 kg lichter en een stuk vitaler. Energielevel is hoger en ze zit een stuk lekkerder in haar vel!

- Begeleid door Richard Hamstra

Trots op deze topper. Consistent zijn in voeding, training en gedrag is de enige manier om blijvend resultaat te boeken.

- Begeleid door Richard Hamstra

Trots op deze topper. Middels trainingsschema’s en voedingsbegeleiding deze topper geholpen naar dit resultaat!

- Begeleid door Richard Hamstra

Ondanks een zware knie blessure toch de motivatie gehouden om strikt door te gaan met voeding en training.

- Begeleid door Richard Hamstra

In 7 weken aardig droog aan het worden, maar we zijn nog niet klaar en waar we willen zijn...

- Begeleid door Richard Hamstra

8 weeks of progress 💪💪💪 en dit dankzij een voeding en trainingschema van @hamstrapt thanks voor al je begeleiding! We...

- Begeleid door Richard Hamstra

Een minder opgeblazen buik en veel lekkerder in mijn vel!

- Begeleid door Richard Hamstra

Een dikke -7 KG verschil en een veel fitter lichaam. We zijn nog niet bij ons einddoel maar het gaat de goede kant op...

- Begeleid door Richard Hamstra

Even omschakelen naar een ander voedingspatroon, maar goed vol te houden. In combinatie met trainen is mijn vetpercentage...

- Begeleid door Richard Hamstra

Super goede coaching, duidelijke tips en adviezen, heel relaxed en het werkt, bij eigen motivatie en inzet uiteraard...

- Begeleid door Richard Hamstra

In 8 weken een mooie basis gecreëerd op het gebied van voeding. ✔

- Begeleid door Richard Hamstra

4 weken verder, 3 kg lichter en wat cm’s minder. Puur door voeding deze shape behaald. Na de zomer het sporten toevoegen...

- Begeleid door Richard Hamstra

4 weken verder, 3 kg lichter en wat cm’s minder. Puur door voeding deze shape behaald. Na de zomer het sporten toevoegen...

- Begeleid door Richard Hamstra

Trots! Sinds 2 jaar ben ik aan het sporten met veel plezier, maar mijn gewicht kreeg ik nooit onder controle. In januari...

- Begeleid door Richard Hamstra

Ik hoefde niet drastisch af te vallen maar wilde zelf rond de 5kg kwijt. Dit had ik al meerdere malen...

- Begeleid door Richard Hamstra

Mijn doel was om ooit eens droog gespierd te (kunnen) worden. Dit is eindelijk gelukt in mijn ogen door het juiste...

- Begeleid door Richard Hamstra

Vind het onvoorstelbaar welke resultaten ik heb geboekt met behulp van een goed afgestemd voedingsschema, zowel de cijfers...

- Begeleid door Richard Hamstra

Toen ik fitness serieuzer begon te nemen kon ik geen balans vinden met mijn voeding en trainen. Ben nu veel fitter en heb...

- Begeleid door Richard Hamstra

Deze baas begeleid op het gebied van voeding en training. In 14 weken dit tot dusver bereikt. We gaan nu verder om nog...

- Begeleid door Richard Hamstra

In 3 weken tijd 3.8 kg er bij, iets meer body. Op naar meer!

- Begeleid door Richard Hamstra

Inmiddels 12 weken onderweg: -16kg! 1x per week intensief sporten, daarnaast actief bezig zijn met voeding...

- Begeleid door Richard Hamstra

2 weken onderweg met een leanbulk, abs komen door en meer kracht! Zo willen we het hebben, we gaan lekker!

- Begeleid door Richard Hamstra